کلسترول بالا و فشار خون بالا قبل از 55 سالگی خطر ابتلا به بیماری قلبی را در سال های بعد افزایش می دهد

اشتراک گذاری: لگوی پیام رسان تلگرام لگوی پیام رسان واتساپ لگوی شبکه اجتماعی توئیتر لگوی شبکه اجتماعی فیسبوک لگوی شبکه اجتماعی pinterest لگوی شبکه اجتماعی لینکدین

منبع انتشار : آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک آرتا

محققان گزارش می دهند که فشار خون بالا و کلسترول بالا قبل از 55 سالگی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در سنین بالاتر افزایش دهد.

محققان گزارش می دهند که فشار خون بالا و کلسترول بالا قبل از 55 سالگی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در سنین بالاتر افزایش دهد.

 آنها خاطرنشان می کنند که این خطر باقی می ماند، حتی اگر فرد اقداماتی را برای کنترل این شرایط پس از 55 سالگی انجام دهد.

 محققان گفتند که بیماری قلبی معمولاً نتیجه تجمع عوامل خطر از جمله ژنتیک است. با این حال، با افزایش سن، ژنتیک نقش کمتری ایفا می کند.

 داشتن فشار خون بالا و/یا کلسترول بالا قبل از 55 سالگی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد، حتی در افرادی که با افزایش سن این شرایط را بهبود می بخشند.

 این یافته ها بخشی از مطالعه ای است که امروز در مجله PLOS ONE منتشر شده است.

 محققان از تجزیه و تحلیل تصادفی 3 نمونه ای از شرکت کنندگانی که در Biobank انگلستان ثبت نام کرده بودند استفاده کردند.

 در تحلیل سه گروه وجود داشت:

 136648 نفر کلسترول بالا (LDL-C) داشتند.

 135431 نفر فشار خون سیستولیک (SBP) بالا داشتند.

 24052 نفر مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب بودند

 آنچه محققان از مطالعه بیماری قلبی آموختند

محققان خاطرنشان کردند که وقتی بتوان LDL-C و SBP بالا را بر اساس ژنتیک پیش بینی کرد، بدون در نظر گرفتن سن تشخیص، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب وجود دارد.

 آنها همچنین خاطرنشان کردند که افرادی که SBP و LDL-C بالا در اوایل تا میانسالی داشتند، مستقل از سطوح SBP و LDL-C در سنین بالاتر، در معرض خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب قرار داشتند.

 محققان همچنین خاطرنشان کردند که بیماری عروق کرونر قلب به طور کلی نتیجه قرار گرفتن در معرض تجمعی با عوامل خطر مانند SBD و LDL-C است و این می تواند پیامدهای طولانی مدتی بر خطر فرد داشته باشد.

 آنها افزودند که اثرات SBP بر بیماری عروق کرونر قلب با افزایش سن کاهش می‌یابد، چیزی که می‌تواند به دلیل مشاهدات قبلی باشد که نشان می‌دهد اثرات ژنتیکی بر روی چندین بیماری بعداً در زندگی کاهش می‌یابد.

 در بحث‌های خود درباره نتایج مطالعه، محققان همچنین خاطرنشان کردند که یافته‌های آنها با کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی‌شده و کنترل‌شده مطابقت دارد که نشان می‌دهد استفاده از داروهای فشار خون و استاتین‌ها حتی در سنین بالا می‌تواند کمک کند. با وجود این، آنها می گویند که استفاده از استاتین ها و داروهای فشار خون اغلب با افزایش سن کاهش می یابد.

 محققان پیشنهاد می کنند که درمان افراد جوان با SBP و/یا LDL-C بالا برای به حداقل رساندن مواجهه انباشته در طول زندگی آنها ضروری است.

آنها نوشتند : یافته‌های ما نشان می‌دهد که سن به تنهایی نباید دلیلی برای خودداری از درمان‌های مناسب برای کاهش LDL-C و BP باشد، زیرا تأثیر LDL-C و SBP با واسطه ژنتیکی بر خطر ابتلا به [بیماری عروق کرونر قلب] در طول زندگی ثابت است.

 کارشناسان کلسترول و فشار خون بالا را بررسی می کنند

دکتر چنگ هان چن، متخصص قلب مداخله ای و مدیر پزشکی برنامه قلب ساختاری در مرکز پزشکی MemorialCare Saddleback در کالیفرنیا که در این بیماری نقشی نداشت، گفت: «ما می دانیم که فشار خون بالا و کلسترول بالا عوامل خطر بیماری قلبی هستند. تحقیق. این مطالعه رابطه را برای مدت طولانی بررسی می کند و به درک ما از رابطه در گروه های سنی مختلف می افزاید.

چن گفت: «این تغییری در نحوه رفتار من با بیمارانم ایجاد نخواهد کرد، زیرا فشار خون بالا و کلسترول بالا را در طول عمر یک فرد درمان می‌کنم. من در حال حاضر افراد زیر 55 سال را برای کلسترول و فشار خون بالا درمان می کنم.

 دکتر یو مینگ نی، متخصص قلب و لیپیدولوژیست در موسسه قلب و عروق MemorialCare در مرکز پزشکی Orange Coast در کالیفرنیا که در این مطالعه شرکت نداشت، موافق است که این تحقیق دامنه کلی درمان او را تغییر نخواهد داد.

 با این حال، نی گفت که ممکن است در مدیریت کلسترول در سنین پایین تر تهاجمی تر باشد.

 "ممکن است با بیماران جوانترم که شانس بیشتری برای ایجاد تغییر در رژیم غذایی/سبک زندگی دارند صحبت کنم، خطرات را بهتر توضیح دهم و با آنها روی تغییراتی که می توانند در زندگی روزمره خود ایجاد کنند کار کنم."

 نی افزود: "با افزایش سن، عوامل دیگری مانند سیگار کشیدن، سبک زندگی کم تحرک و عادات غذایی نامناسب، نقش ژنتیکی را بر عهده می گیرند." هنگامی که این اتفاق می افتد، ما باید این موارد را اصلاح کنیم تا خطر کلسترول بالا را کاهش دهیم. این مطالعه نشان می دهد که هر چه مدت زمان طولانی تری کلسترول بالا داشته باشید، احتمال ابتلا به بیماری قلبی بیشتر می شود.

 نی گفت: «من مطالعاتی را که با استفاده از Biobank انگلستان انجام می شود، دوست دارم، زیرا آنها گروه زیادی از افراد برای جذب دارند. "نتایج قابل اعتماد هستند.

 محققان خاطرنشان کردند که مطالعه آنها دارای محدودیت هایی بود. به عنوان مثال، استفاده از داروهای ضد فشار خون و داروهای کاهش دهنده چربی در گروه های سنی متفاوت است. برای کمک به این موضوع، محققان SBP و LDL-C را بر اساس وضعیت درمان تنظیم کردند.

عوامل خطر برای فشار خون بالا، کلسترول

کارشناسان می گویند که عوامل سبک زندگی هم در افزایش کلسترول و هم در فشار خون نقش بسزایی دارند.

 بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC)، برخی از عوامل خطر برای فشار خون بالا عبارتند از:

 رژیم غذایی ناسالم، به ویژه آنهایی که دارای سدیم زیاد و پتاسیم کم هستند

عدم تحرک بدنی

چاقی

استفاده نادرست از الکل

استعمال دخانیات یا سایر دخانیات

CDCT عوامل خطر برای کلسترول بالا را به شرح زیر فهرست می کند:

دیابت نوع 2

چاقی

رژیم های غذایی سرشار از چربی های اشباع و ترانس

عدم تحرک بدنی

سیگار کشیدن

رژیم غذایی نامناسب، چاقی، کم تحرکی و سیگار کشیدن در هر دو لیست قرار دارند.